Free cookie consent management tool by TermsFeed
News 1920 1080 farming congress 1 News 1920 1080 farming congress 1
16 Apr, 2021

Vertical Farming World Congress 2021 kommer att ha Swegreens VD på scen

Eliten från den heta AgTech-sektorn inom vertikal odling samlas i London för den andra årliga Vertical Farming World Congress den 20-22 september. Swegreens VD Andreas Dahlin har valts ut som en av de presenterade talarna under evenemanget.

Vertical Farming World Congress är mötesplatsen för ledande aktörer inom vertikalodlingsindustrin, lösningsägare, investerare, leverantörer och kunder. Det årliga evenemanget hålls i London den 20-22 september i år, och Andreas Dahlin, VD för Swegreen, är en av de utvalda talarna som kommer att presentera och tala om Swegreens unika nischteknologi och innovativa koncept, Farming as a Service-modellen.

– Efter bara två år av verksamhet har vi på Swegreen visat oss vara ett företag med spjutspetsteknologi, både med ett innovativt tillvägagångssätt och ett bevisat affärskoncept inom den framväxande vertikalodlingsindustrin, säger Andreas Dahlin.

Swegreen har utvecklat och skapat en plattform för vertikalodling i butik, som tar hydroponiska odlingssystem till en hyperlokal och heltäckande modell inuti mataffärer och restauranger. Med cirkulära och högteknologiska odlingsenheter – automatiserade, molnövervakade och AI-drivna – omfattar Swegreens Farming as a Service-koncept också en innovativ prenumerationsbaserad affärsmodell som attraherar många kunder. Andreas Dahlin, som är en av medgrundarna och VD för det framgångsrika skandinaviska AgTech-företaget inom vertikalodling, Swegreen, har baserat på företagets framgångar blivit inbjuden att dela ytterligare idéer om utvecklingen av den snabbt växande AgTech-industrin på kongressens scen.

Efter framgången med det första evenemanget 2020, som samlade 180 delegater från 40 länder, expanderas årets evenemang och branschrepresentanter anmäler sig till ett livligt evenemang och sammanhang. Detta kommer att vara ett hybridarrangemang som möjliggör både virtuellt och fysiskt deltagande och kommer att innehålla två dagars konferenssessioner och nätverksmöjligheter, med ytterligare inslag för de som deltar fysiskt, inklusive rundturer i vertikala odlingar, smakprovningar av produkter, policyforum och utbildningskurser; för både nykomlingar och branschledare från några av de största och mest innovativa aktörerna inom industrin.