Free cookie consent management tool by TermsFeed
Freja web Freja web
10 Oct, 2024

Två ICA Maxi-butiker förlänger samarbetet med Swegreen

Att våra kunder nu förnyar sina avtal för våra butiksodlingar efter tre år är ett fantastiskt bevis på att Swegreens affärsmodell fungerar. Vi tror att dessa odlingar i framtiden kommer att bli ett lika vanligt inslag som bagerierna i dagens butiker.

Swegreen påvisar att affärsmodellen är hållbar och attraktiv med förlängning av följande avtal

ICA Maxi Solna: samarbetet förlängs med 3 år.
ICA Maxi Linköping: samarbetet förlängs med 5 år.

Dessa avtal bekräftar Swegreens ledande roll inom vertikal odling i butik. Butikerna visar fortsatt förtroende för Swegreens lösningar, som möjliggör lokal odling och ger kunderna färska och hållbara grönsaker – något som efterfrågas av medvetna konsumenter.

"En avgörande milstolpe"

Swegreens VD Pierre Mohlin, kommenterar: "Att två stora och respekterade ICA-butiker väljer att förlänga sina kontrakt med oss är en stor milstolpe. Det här är ett tydligt bevis på att vår teknik och våra lösningar verkligen levererar värde, både för våra partners och deras kunder. Vi är stolta över att få fortsätta vara en del av deras resa mot en mer hållbar framtid."

Hyperlokal odling – framtidens lösning redan idag.

Swegreens odlingssystem låter butiker odla egna grödor direkt på plats, vilket minskar transporter och ger färskare produkter, samtidigt som klimatavtrycket reduceras. "Vi ser ett växande intresse för hyperlokal och hållbar odling, och vårt mål är att förändra hur mat produceras och distribueras. Med dessa förlängda avtal stärker vi inte bara förtroendet i våra pågående samarbeten, utan vi tar även ännu ett stort steg mot att revolutionera livsmedelssektorn", säger Pierre.

Fleråriga avtal visar långsiktigt förtroende.

De fleråriga avtalen visar på ett långsiktigt förtroende för Swegreens förmåga att leverera kvalitet, samtidigt som företaget kan fortsätta utveckla sina system.