Free cookie consent management tool by TermsFeed
News 39 1 News 39 1
25 Sep, 2024

Hoppas allt är bra efter sommaren

Hoppas att allt är bra med er och att sommaren har bjudit på härliga stunder! Vi är glada att kunna dela med oss av några positiva nyheter från Swegreen.

Hoppas att allt är bra med er och att sommaren har bjudit på härliga stunder! Vi är glada att kunna dela med oss av några positiva nyheter från Swegreen.

Under året har vi haft en fantastisk dialog med många nya kunder, men vi är särskilt stolta över att kunna berätta att alla befintliga avtal som löper ut i år har förlängts med ytterligare 3 till 5 år. Detta är ett starkt bevis på att vår affärsmodell (prenumerationstjänst utan investeringskrav) inte bara fungerar, utan också ökar försäljningen inom frukt och grönt. Det visar dessutom hur mycket våra kunder uppskattar sin butiksodling och det gemensamma arbetet mot en mer hållbar framtid.

Vi är också mycket glada att kunna meddela att vår odlingsinstallation på ICA Supermarket Sävja har varit igång sedan i somras. Redan nu har över 5000 plantor odlats i butiken, vilket visar den stora potentialen och effekten av vår plattform på lokala marknader och den framtidsinriktade upplevelsen som de enrjuder. Roberto Logiodice, butikschef på ICA Supermarket Sävja, uttrycker sin glädje för den nya installationen: "Detta samarbete ligger perfekt i linje med vårt åtagande att tillhandahålla hållbara produkter av hög kvalitet och hållbarhet till vårt samhälle."

Efter sommaren ser vi fram emot att välkomna ännu fler kunder som vill skapa sin egen odling och bli en del av den gröna omställningen. Att ha en egen butiksodling är en fantastisk möjlighet att både öka butiksattraktionen och samtidigt bidra till en mer hållbar miljö – något som ger oss stor glädje!

Vi står redo att hjälpa dig med allt du behöver för att komma igång. Om du är intresserad av att veta mer eller diskutera dina idéer, tveka inte att boka ett personligt möte med vår säljchef Henrik.

Tack för att du är en del av vår gemenskap, vi ser fram emot en spännande höst tillsammans!

Vänliga hälsningar,
Teamet på Swegreen

News 39 2 News 39 2